TRGOVINA

Diamantna Zemlja

- AKTIVATOR MIRU, LJUBEZNI IN HARMONIJE

DOBRODOŠLI V SPLETNI TRGOVINI DIAMANTNE ZEMLJE. ZA VAS POŠILJAMO IZ SLOVENIJE, V SLOVENIJO, EU IN PO SVETU (IZVEN EU)

Vaše naročilo oddamo že naslednji delovni dan po naročilu in plačilu.

Za pošiljke izven EU: pišite na: narocila@diamantnazemlja.si, da za Vas najdemo najcenejšo poštnino.

Mala-Diamantna-Zemlja

MALA DIAMANTNA ZEMLJA, PRENOSNA « BABY-IKA »

€88.00 +DDV

za posamezno državo EU

SREDNJA-DIAMANTNA-ZEMLJA

SREDNJA DIAMANTNA ZEMLJA (s svetlobno bazo v vrednosti 30 eur, ki je podarjena)

177.00 + DDV

za posamezno državo EU

VELIKA-DIAMANTNA-ZEMLJA

VELIKA DIAMANTNA ZEMLJA (s svetlobno bazo v vrednosti 30 eur, ki je podarjena)

277.00 + DDV

za posamezno državo EU

Svetlobna-baza-700px

SVETLOBNA BAZA S 13 BARVNIMI PROGRAMI

30.00 + DDV

za posamezno državo EU

diamantna-zemlja-kvadratni-podstavek-01

DOKUP ZA MALO DIAMANTNO ZEMLJO PRENOSNO “BABYIKO”: kvadratni podstavek

3.00 + DDV

za posamezno državo EU

svetlobna-baza-kvadratni-podstavek

DOKUP ZA MALO DIAMANTNO ZEMLJO PRENOSNO “BABYIKO”: Svetlobna baza + kvadratni podstavek

33.00 + DDV

za posamezno državo EU

Kako se Diamantne Zemlje primerjajo

3 Velikosti Premer Material Embalaža Domet delovanja v vse smeri Intenziteta luči Namen: Čisti, ščiti, aktivira Svetlobna baza Cena DZ
MALA BABY-IKA4 cmkristalškatla20 mkot npr. 25 W žarnicaTELO, UM, DUHA (ni dovolj za čiščenje prostorov)brez baze, možen dokup88 EUR + DDV
SREDNJA DZ8 cmkristalškatla80 mkot npr. 60 W žarnicaTELO, UM, DUHA + PROSTORE +AKTIVNEJŠA OSEBNA UPORABAz bazo177 EUR + DDV
VELIKA DZ10 cmkristalškatla140 mkot npr. 100 W žarnicaTELO, UM, DUHA + PROSTORE, +AKTIVNEJŠA OSEBNA UPORABAz bazo277 EUR + DDV

ODDAJA VAŠEGA PAKETA: POŠTNINA S STORITVIJO: v vaš dom prihaja poseben predmet in dragocen izum: hvala za vaše zaupanje

Številke v ceni vsake Diamantne Zemlje (ali svetlobne baze) nosijo številčno sporočilo, zato je cena posamezne Diamantne Zemlje ločena od cene za poštnino s storitvijo.

Cena poštnine s storitvijo vključuje: priporočeno in zavarovano pošiljko s kodo za sledenje pošiljki ter storitev: sprejem naročila, priprava in oddaja paketa že naslednji delovni dan po naročilu in plačilu. Ko paket oddamo, vam to sporočimo na vaš -mail ter pridamo povezavo s katero lahko vaši pošiljki sledite. Če potrebujete kakršnokoli pomoč, nam pišite na: info@diamantnazemlja.si.

Zakaj je pomembno, da je pošiljka še posebej zavarovana? Diamantna Zemlja je velik izum, v njeno ceno nismo vključili 15 let raziskav niti vso vrednost njene tehnologije in vsestranskost njene uporabe. Če bi bilo vse to vključeno, bi bila cena Diamantne Zemlje višja. Jerome in Katarina stremita k temu, da je visoka tehnologija cenovno dostopna čimveč ljudem: Diamantna Zemlja je izum za dvig individualne in kolektivne človeške zavesti: več ljudi, ki ima Diamantno Zemljo in jo uporablja, večje je upanje za svetlo sedanjost in prihodnost, planeta Zemlje in vsega Človeštva.

Za vas, vaš dom, kraj ali mesto in družino ste izbrali dragocen predmet: Diamantno Zemljo poleg tega, da je izum z izjemno aktivno tehnologijo (Diamantna mreža zrisana v Diamantni Zemlji oddaja 915x zlato število harmonije in najvišjo frekvenco Univerzuma - Diamantni Žarek) odlikujeta tudi najnovejša laserska tehnologija (pri veliki Diamantni Zemlji je bilo potrebno narediti 700.000 računov preusmeritev dveh laserjev, da imamo celotno gravuro) in velika kvaliteta kristala iz katerega je Diamantna Zemlja narejena: kristalna krogla se  po transparentnosti in sposobnosti prenosa svetlobe lahko ponaša s kvaliteto kristalov Swarovski. Tudi svetlobna baza s 13 barvnimi programi je edina baza te vrste na svetu.

Cena poštnine s storitvijo je: 6 eur za malo Diamantno Zemljo prenosno babyiko, 9 eur za srednjo Diamantno Zemljo skupaj s svetlobno bazo, 12 eur za veliko Diamantno Zemljo skupaj s svetlobno bazo (svetlobna baza v vrednosti 38 eur je pri nakupu srednje ali velike Diamantne Zemlje podarjena).

POGOSTA VPRAŠANJA

V KOLIKEM ČASU PO NAROČILU IN PLAČILU PREJMEMO DIAMANTNO ZEMLJO V NAŠ DOM?

Vaša naročila sprejemamo vseh sedem dni v tednu, pakete pa vam pripravljamo od ponedeljka do vključno petka. Vaš paket oddamo že naslednji delovni dan po naročilu in plačilu ali najkasneje drugi dan.

Če Diamantno Zemljo naročite v ponedeljek, jo mi oddamo že v torek oz. najkasneje v sredo. Če jo naročite v petek, paket oddamo v ponedeljek.

Plačila so možna v treh oblikah: plačilna bančna kartica, Paypal ali TRR nakazilo. Če je plačilo s plačilno bančno kartico ali preko Paypala, je vaše plačilo pri nas vidno takoj in tako je vaš paket oddan že naslednji delovni dan.

Če je plačilo po trr nakazilu, je vaše plačilo pri nas vidno v roku 1-2 delovnih dneh in vaš paket oddamo takoj, ko je plačilo vidno oz. če nam na e-mail: info@diamantnazemlja.si
 ...
...

...
PLAČILO PO POVZETJU

Plačil po povzetju nimamo. Možno je plačilo preko plačilne bančne kartice, Paypala ali TRR nakazila.

...
...

OSEBNA DOSTAVA
Imamo spletno trgovino, ne fizične trgovine, zato osebni prevzemi niso možni, razen v primeru velikih naročil: kjer se lahko izjemoma dogovorimo za prevzem v Ljubljani: cena prevzema je pri velikih količinah manjša od cene poštnine in storitev pakiranja. Pišite nam na: info@diamantnazemlja.si ali narocila@diamantnazemlja.si. Hvala.

Količinskih, prazničnih ali drugih popustov ni, ker je Diamantna Zemlja pod popustom vseskozi, zato da je njena izjemna tehnologija, kar se da cenovno dostopna čim več ljudem. Diamantna Zemlja je edinstven predmet, je izum, z visoko tehnologijo prihodnosti.

...

 ...
ALI LAHKO PAKET POŠLJETE NA DRUG NASLOV KOT MOJ?

Seveda: pri naročanju Diamantne Zemlje na tej spletni strani boste prišli po korakih do mesta, kjer boste dali vase osebne podatke in nato napisali naslov, kamor želite, da se pošiljka pošlje.

POPUSTI
Količinskih, prazničnih, skupinskih ali drugih popustov pri nakupu Diamantne Zemlje ne moremo nuditi, ker vam nudimo popust ves čas: v njeno ceno nismo vključili 15 let raziskav niti vso vrednost njene tehnologije in vsestranskost njene uporabe. Če bi bilo vse to vključeno, bi bila cena Diamantne Zemlje višja. Jerome in Katarina stremita k temu, da je visoka tehnologija cenovno dostopna čim več ljudem: Diamantna Zemlja je izum za dvig individualne in kolektivne človeške zavesti: več ljudi, ki ima Diamantno Zemljo in jo uporablja, večje je upanje za svetlo sedanjost in prihodnost, planeta Zemlje in vsega Človeštva.

Za vas, vaš dom, kraj ali mesto in družino ste izbrali dragocen predmet: Diamantna Zemlja poleg tega, da je izum z izjemno aktivno tehnologijo (Diamantna mreža zrisana v Diamantni Zemlji oddaja 915x zlato število harmonije in najvišjo frekvenco Univerzuma - Diamantni Žarek) odlikujeta tudi najnovejša laserska tehnologija (pri veliki Diamantni Zemlji je bilo potrebno narediti 700.000 računov preusmeritev dveh laserjev, da imamo celotno gravuro) in velika kvaliteta kristala iz katerega je Diamantna Zemlja narejena: kristalna krogla se  po transparentnosti in sposobnosti prenosa svetlobe lahko ponaša s kvaliteto kristalov Swarovski. Tudi svetlobna baza s 13 barvnimi programi je edina baza te vrste na svetu.