TRGOVINA

Diamantna Zemlja

- AKTIVATOR MIRU, LJUBEZNI IN HARMONIJE

DOBRODOŠLI V SPLETNI TRGOVINI DIAMANTNE ZEMJE. ZA VAS POŠILJAMO IZ SLOVENIJE, V SLOVENIJO, EU IN PO SVETU (IZVEN EU)

Za pošiljke izven EU: pišite na: narocila@diamantnazemlja.si, da za Vas najdemo najcenejšo poštnino.

Kako se Diamantne Zemlje primerjajo

3 VelikostiPremerMaterialEmbalažaDomet delovanja v vse smeriIntenziteta lučiNamen: Čisti, ščiti, aktiviraSvetlobna bazaCena DZ
MALA BABY-IKA4 cmkristalškatla20 mkot npr. 25 W žarnicaTELO, UM, DUHA (ni dovolj za čiščenje prostorov)brez baze, možen dokup66 EUR
SREDNJA DZ8 cmkristalškatla80 mkot npr. 60 W žarnicaTELO, UM, DUHA + PROSTORE +AKTIVNEJŠA OSEBNA UPORABAz bazo166 EUR
VELIKA DZ10 cmkristalškatla140 mkot npr. 100 W žarnicaTELO, UM, DUHA + PROSTORE, +AKTIVNEJŠA OSEBNA UPORABAz bazo244 EUR

POŠTNINA

Ker imajo številke v ceni vsake Diamantne Zemlje sporočilo, je cena poštnine za Slovenijo (s storitvijo sprejema naročila, pakiranja ter oddaje paketa) ločena od cene za posamezno Diamantno Zemljo, in sicer cena poštnine in storitve je: 6 eur za babyiko, 9 eur za srednjo Diamantno Zemljo skupaj s svetlobno bazo, 12 eur za veliko Diamantno Zemljo skupaj s svetlobno bazo.

Čeprav nam je bilo svetovano, da bi ceno vsake posamezne Diamantne Zemlje potrebovali dvigniti in v to dvignejo ceno ‘skriti’ ceno poštnine  ter ponuditi « brezplačno » poštnino, se nam zdi pomembno, da smo ohranili ceno/številke posamične Diamantne Zemlje, saj nosijo svoj unikaten in poseben pomen : 66 Sveti Ženski princip sprejemanja, 166 vrednost in cenjenje življenja in vsega stvarstva, 244 enost vsega življenja in so-povezanost Človeka z vsem.

POGOSTA VPRAŠANJA

V KOLIKEM ČASU PO NAROČILU IN PLAČILU PREJMEMO DIAMANTNO ZEMLJO V NAŠ DOM ?
Naročila sprejemamo od ponedeljka do petka. Vašo Diamantno Zemljo prejmete v vaš dom v roku 2-8 dni. Vse je odvisno, kateri dan jo naročite in na katerega izmed treh možnih načinov plačila uporabite: PayPal, bančno kartico ali bančno TRR nakazilo.

Če Diamantno Zemljo naročite v ponedeljek, jo mi lahko oddamo že v torek, če pa jo naročite v petek, jo lahko oddamo v ponedeljek, seveda v obeh primerih je potrebno,  da je vaše plačilo vidno na našem računu.

Če je bilo vaše plačilo izvedeno preko PayPal-a ali bančne kartice, je plačilo vidno takoj in vaš paket oddamo v roku 1-2 dni. Če je vaše plačilo preko bančnega TRR nakazila, potem je plačilo vidno šele v roku 2-3 dni in če ste naročili Diamantno Zemljo v torek in je plačilo vidno v petek, gre paket na pot v ponedeljek.

Vedno se potrudimo, da vam paket ali pakete pripravimo takoj, ko prejmemo vaše plačilo.

...

PLAČILO PO POVZETJU

Plačil po povzetju nimamo. Možno je plačilo preko PayPal-a, bančne kartice ali bančnega nakazila.

...
PREVZEMI IN POPUSTI
Imamo spletno trgovino, ne fizične trgovine, zato osebni prevzemi niso možni, razen v primeru velikih naročil: kjer se lahko izjemoma dogovorimo za prevzem v Ljubljani: cena prevzema je pri velikih količinah manjša od cene poštnine in storitev pakiranja. Pišite nam na: info@diamantnazemlja.si ali narocila@diamantnazemlja.si. Hvala.

Količinskih, prazničnih ali drugih popustov ni, ker je Diamantna Zemlja pod popustom vseskozi, zato da je njena izjemna tehnologija, kar se da cenovno dostopna čim več ljudem. Diamantna Zemlja je edinstven predmet, je izum, z visoko tehnologijo prihodnosti.